Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

2010.08.19

Szeretettel köszöntelek Téged, aki épp e sorokat olvassa!!!!

Csillának hívnak, 1978-ban születtem Budapesten. Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert szerettem volna egy kis nyugalom szigetet létrehozni azok számára, akik hasonló beállítottságú embereket keresnek mint Ők maguk. Olyan embereket, aki rendelkeznek mai káosszal teli világunkban sziklaszilárd értékrendszerrel, akik tudják mi  a szép, mi a jó és mi a fontos még mindig annak ellenére is, hogy a TV, a rádió és a többség már rég nem ezt harsogja. Ők mégis hiszik hogy nem adhatják alább. Akik hisznek, tudnak, bíznak, de ezen az úton néha meg is botlanak mert sok az ellenlábas. Ekkor kell egy biztos pont, ahol láthatjuk nem vagyunk egyedül. Én is ide sorolom saját magam, ahogy mások is engem és ez jó visszajelzés lehet arra vonatkozóan, hogy meg kell őrizni azt ami ritkaság.

 

535365_532520363449031_2119926590_n.jpg

 

Reményeim szerint olyan emberek látogatják majd ezt a honlapot és gazdagítják hozzászólásaikkal, bölcs gondolataikkal támogatva egymást, magukat és minket, akik értik miről szól a lélek mély megértése, a szív szava és a mámoros józanság. Azért írok többesszámba, mert a környezetemet is mindig beleértem az én-be, a barátaimat és mindazokat akik arra inspiráltak, hogy sose adjam fel a gondolataimat azért, mert mások másképp látják a világot. Az élet mindig visszaigazolással szolgált számomra, hogy amit értékesnek tartok az valóba az, így köszönetet kell mondanom a barátaimon kívül mindazon embereknek is akik valamilyen módon nem tudatosan hátráltattak az utamon, mert rajtuk keresztül próbára tehettem a hitemet, hogy kiállja-e az idő próbáját is egyben!

Őszintén remélem, leszünk páran akik itt egyenként és összességében időről időre adunk mindig valamit az egészhez. Valami olyat alkotunk ami mások számára lehet felemelő, szép, megnyugtató, inspiráló, pozitív és gyönyörű., bátorító, néha vakmerő és csodálatos. Valamit, ami érTéket képvisel még ma is. Ez volna a lelki élet maga.

SOHA NE ADD FEL!!!

Elérhetőségem: cs.spirit@citromail.hu