Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÉTVÉGE A VÉNUSZ JEGYÉBEN

2013.02.06

Tűnődtetek már azon: mit rejt a Nőiség ősi misztériuma?

Létezik vajon a titkos női erő, amelyről legendák szólnak? Ez az erő bárki által birtokolható, esetleg eredendően rejti minden női lélek? Erről és női létünk – felismert és fel nem ismert – szerepeiről szól az alábbi hétvége programja!  

 

VÉNUSZ ÉBREDÉSE RENDEZVÉNY I-II.

2013. február 9 - 10. szombat – vasárnap

 
   

 

 

Melyik ér többet: a nő, vagy a férfi? Mindegy. Bármelyik elérheti a legvégsőt: a teljességet. De mindegyik más módon: a férfi saját zárt lényét fejleszti egyre nyitottabbá, teljesebbé; a nő, mint egy puha melegség száll a végső puha, meleg fészekbe.

Weöres Sándor    

Kedves Hölgy!  Ha még nem vettél részt az alkalmakon, úgy szeretném figyelmedet  - e meghatározó élménynek ígérkező – 2 hétvégét felölelő találkozásra irányítani, ahol női énünk valóságáról, a bennünk élő szépség arcairól folytatunk eszmecserét…  

 

Talán sokan felteszik maguknak a kérdést: miért lenne erre szükségem? Többen teljesnek érezhetik énjükben a vénuszi erőt, mások sebzett nőiségük gyógyítását nem egy tanfolyam kereteiben kívánják folytatni, esetleg több - jóval „súlyozottabb” - életvezetési kérdés megoldásával vannak elfoglalva…

 

 Természetesen nem kecsegtetek senkit a Szent Grál birtoklásának képzetével. Amit biztosan ígérni tudok, az egyfajta ÚJRARENDEZÉS.  

 

 

Női identitásunk terhelve van számos múltból hozott mintával, amik hamis szerepeket írnak ránk. Észre sem vesszük, hogy ezekben az automatizmusokban fogalmazzuk meg énünket, értjük félre vonzalmainkat, párkapcsolataink – vagy azok hiányának – üzeneteit.  

Röviden: nem lelkünk igaz vágyai, hanem elvárások és megfelelések alakítják életünket, a női út ősi értékei háttérbe szorulnak.

   

EGY FÁTYOL FÖLLEBBEN SZEMEID ELŐL… A tanfolyamon nem vesznek részt „guruk”, nem lesz senki „kiokítva” az igazság letéteményese által. Pontosabban, felismered, hogy Te Magad mennyire tisztán érzel és látsz, s ha kicsit érzékenyebben figyelsz a valóságra, állandó kapcsolatban lehetsz lényed belső hangjával.    

 
   

 

 

PONTOSAN MI IS TÖRTÉNIK? 

Kiindulási pontunk Vénusz és az általa képviselt minőségek lesznek. Az ő szerepén keresztül indítjuk el az utazást felismeréseink felé…   

 

 Kommunikációs gyakorlatok, mitológiai szerepek útján fedezzük fel magunkban a Szerelem Istennőjének lényegét.  

  

 A vénuszi klubok összesen 4 – egymásra épülő – témakört ölelnek 

  I. Hétvége:  

Szombat:         A bennünk élő Vénusz, az egyéb istennő-archetípusok

Vasárnap:         A csábítás sötét arca: a bűbáj démonai – Lilith és más árnyékistennők        

II. Hétvége:  

Szombat:         A testi vágy dimenziói: a szűz és a szajha – profán és szent szexualitás, a kundalini (prostitúció - tantra)

Vasárnap:         Anima és Animus – én a nő, a férfi tükrében – milyen férfiakat vonzok és miért  


Időpont: 2013. február 9 - 10. szombat vasárnap   Időtartam: 12:00 – 20:00 mindkét nap   Helyszín: 1077 Budapest, Rózsa u. 23 – 25., 42-es kapucsengő   Részvételi díj: 20.000 Ft/hétvége – 5000 Ft előleg befizetéssel, amely a tanfolyam árából levonásra kerül!   

Jelentkezés:

Bán Andrea - banandrea@oyemaya.hu,  +36209 250 278  

FONTOS! A tanfolyam kis létszámú (maximum 6 fő részvételével), ezért a jelentkezések kronológiáját kell figyelembe vennem. Akik esetleg a fenti időpontról lecsúsznának, úgy automatikusan a következő tanfolyam listájára kerülnek – amennyiben megfelelő Számukra az új időpont!  

Örömmel várom, hogy találkozzunk!

Üdvözlettel: Bán Andrea