Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÉLEKTERÁPIA SKYPE-on

2013.05.30

Segítségnyújtásunknak ezt a módját azok számára hoztuk létre, akik nem tudnak személyesen elutazni hozzánk kezelésekre, terápiára, de van skype elérhetőségeük (vagy lehetőségük létrehozni egyet) és ily módon kontaktust tudunk teremteni Velük is.

 

Ilyen fajta összekapcsolódást, mely a személyes problémák kezelését szolgálja már sikeresen alkalmazunk. A terápia célja, hogy egy külső személy által más oldalról megvilágítva láthassunk rá saját életünkre, ránézzünk azokra a gondolatmenetekre melyeket nap mint nap használva akadályozó tényezőként blokkolják az előrejutást életünk bizonyos területein. Ilyenek a párkapcsolat, anyagiak, családi, munkahelyi, emberi kapcsolatokban felmerülő problémák, egészségügyi gondok.

Nagyon sok ezoterikus tan megmondja mit kéne gondolnunk, de a váltáshoz szükséges kulcsot nem, mert amíg nem ismerjük fel azt az alprogramot ami rossz beidegződésként működtet bennünket a mindennapokban, addig hiába is próbálunk a tudatos részen mást gondolni, ha a tudatalattiban más van kódolva. Megfelelő tudásszinttel rá kell néznünk, fel kell ismernünk ahhoz hogy hatása megszűnjön az elménkre nézve. Amint ezt megtettük, utána jöhet az új gondolatforma, az új életminőség, addig a felszíni "küzdelem" mit sem ér.


Van aki elmagyarázza merre kell menned.

Van aki megfogja a kezed és vezet.

Van aki fáklyát ad a kezedbe, hogy magad is láss.

Van aki utat építeni tanít.

Van aki repülni.

és

Van aki által megimsered Önmagad.

 

Témakörök: párkapcsolat, ego és én, anyagi problémák, egészség, tudatos teremtés, szómágia,  különleges képességek amiről mással nem tudsz beszélni, élet és halál kérdése, szorongások, félelmek,

Érdekességek: amilkről lehet beszélgetni:  magyarság, rovásírás, őstörténetek, időciklusok, teremtéstörténetek, idegen fajok elméletei,

 

1 óra = 5.000 Ft.-

 

skype elérhetőségünk:                       mcsilla222

előzetes bejelentkezés: mcsilla222@gmail.com

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:

Csilla és Attila

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.