Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TANULJ MEG SZERETNI!

2013.02.24

Minden spirituális tanulás, út, nem máshová mint a feltétel nélküli - ISTENI - tiszta forrásból fakadó szeretethez vezet. Megvilágosodás, megértés, harmadik szem nyitása, mind mind ugyanarra mutatnak, mind az egység felé, az Isteni minőség felé, a legmagasabban megnyilvánuló energia felé visz, ez a SZERETET.

A SZER ETET mondja a magyar nyelv. Ezen el lehet gondolkodni akinek van hozzá hívása. :-)

Azt is mondják, a szeretet szívből jön, nem tanulható. Vagy van, vagy nincs. Ezzel jómagam nem egésen értek egyet. A szeretet önmagában valóban nem tanulható, de az oda vezető út igen. Az, amíg képessé válok megtapasztalni a feltétel nélküli szeretet állapotát, míg lebontom azokat az akadályokat amik nem engedik egész lényemet ebben az energiában fürödni és szinte lebegni a MOST-ban. Körbe vagyunk bástyázva blokkokkal, korábbi negatív tapasztalatok alapján beépített tudat alatti felgyülemlett lerakódásokkal, s ezek hegyekként tornyosulva előttünk elzárnak bennünket az ősállapottól.

Az ősállapot pedig nem más mint SZERETETBEN lenni, SZERETETBEN létezni.

Ezért azt javaslom:                TANULJ MEG SZERETNI !

 

602799_451614298239406_71698225_n.jpg

Egyéni foglalkozás keretében, életed állomásain vezetlek végig, kielemezzük mik azok amik akadályoznak Téged a szeretet fogadásában vagy kisugárzásában, blokkokat oldunk és igyekszem átadni a megértést, mellyel új értelmet nyerhet földi létezésed számos területe.

 

Egy foglalkozás 1 óra, előzetes bejelentkezéssel időpont egyeztetés után történik a konzultáció.

Helyszín: Személyesen - Budapest  Ára: 9.000 Ft / óra

                  Skype-on / mcsilla222 Ára: 5.000 Ft / óra

Elérhetőség: cs.spirit@citromail.hu

 

Várlak szeretettel: Csilla

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.